Pizza pec dvoupatrová BASIC (44, XL22L,XL33L)

Kód: 7330605
Tip
Neohodnoceno
Značka: Prisma food
ZdarmaZdarma od 26 499 Kč –12 %
basic44
od 26 499 Kč –12 % od 23 186,63 Kč / ks od 19 162,50 Kč bez DPH

Zvolte variantu

5 VELIKOSTI -

DÁREK = DODATEČNÁ SLEVA PŘI POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY

Detailní informace

Velikost komory: BASIC 44 - 660x660mm
15-30 pracovních dní | 7330612
27 709 Kč
24 245,38 Kč / ks
20 037,50 Kč bez DPH
Velikost komory: BASIC XL 22L - 2x 820x410mm
15-30 pracovních dní | 7330629
38 599 Kč
33 774,13 Kč / ks
27 912,50 Kč bez DPH
Velikost komory: BASIC XL 33L - 2x 1080x435mm
15-30 pracovních dní | 7330632
41 019 Kč
35 891,63 Kč / ks
29 662,50 Kč bez DPH
Velikost komory: BASIC 2/50 VETRO - 2x 620x500mm
15-30 pracovních dní | 7330605
26 499 Kč
23 186,63 Kč / ks
19 162,50 Kč bez DPH
Velikost komory: BASIC 2/50 PLUS GN1/1 - 2x 540x500mm
15-30 pracovních dní | 7330606
32 549 Kč
28 480,38 Kč / ks
23 537,50 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Dvoukomorová elektrická pizza pece řady BASIC MEDIUM. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí spodního, nebo horního tělesa. Pece jsou vybaveny analogovým teploměrem,a termostatem do 500°C, vnitřním osvětlenímkomory. Provedení s nerezovým čelem, kvalitní izolací a opláštění v laku.

BASIC - 44

BASIC XL-22L

úzký, ale výkonný model pro malé prostory (nenáročný na potřebný prostor), hloubka pece "pouze" 600mm, komora vhodná až pro 2 pizzy Ø 35cm

BASIC XL-33L

úzký, ale výkonný model pro malé prostory (nenáročný na potřebný prostor), hloubka pece "pouze" 600mm, komora vhodná až pro 3 pizzy Ø 35cm

BASIC 2/50 VETRO

Výkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 VETRO, dvě rozměrné komory 2x 620x500mm se šamotovým dnem umožňují snadno připravovat i pizzu Ø 45cm, nebo využít plechy 600x400mm. Model je ovládaný 3 mechanickými termostaty pro tři výkonná tělesa (horní, středové a spodní). Nerezové provedení čela a dveří s kvalitním odizolováním. Provedení VETRO s prosklenými dvířky a osvětlením komory nabízí maximální přehled o pečení v komoře.

BASIC 2/50 PLUS GN

Výkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1 pro přípravu pizzy, dvě komory 2x 540x500mm se šamotovým dnem pro přípravu pizzy až Ø 45cm. Zvýšená komora (140mm) a postraní zásuvy pro GN1/1 (530x325mm) umožňují snadno vkládat nádoby a zapékat, ohřívat, nebo využívat komoru pro udržování pokrmů v teplém stavu. Snadné nastavení teploty každého tělesa mechanickým termostaty (50-500°C) a analogový teploměr pro každou komoru. Nerezové provedení čela a dveří, kvalitní odizolování, prosklená dvířka, osvětlení komory.

Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů.
Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pizza vybavení
Záruka: 1 rok