Vyvalovačka těsta DSA 420

Kód: 7110837
Neohodnoceno
Značka: PRISMAFOOD
22 254,62 Kč / ks 18 392,25 Kč bez DPH
Není skladem
Vyvalovací lisy DSA jsou v celonerezovém provedení, vybaveny 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží. Ovládání mechanické, nebo u modelu TOUCH AND GO (T.GO) s jedinečným ovládáním, které...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyvalovací lisy DSA jsou v celonerezovém provedení, vybaveny 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží. Ovládání mechanické, nebo u modelu TOUCH AND GO (T.GO) s jedinečným ovládáním, které díky senzorům rozpozná vložení těsta a automaticky spustí stroj, na panelu je možno snadno nastavit čas ukončení chodu zařízení od 10-35 sec. Díky tomuto inovativnímu zařízení můžete ušetřit energii, pracovní dobu obsluhy a výrazně snížit opotřebení mechanických komponentů. Příplatkové příslušenství pro mechanické modely DSA310 a DSA 420 : Nožní ovládání (pedál)

Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii (THINK QUALITY MADE IN ITALY). Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Stroje pro zpracování
Hmotnost: 37 kg
Hloubka: 435 mm
Hmotnost: 37 kg
Hmotnost porce: 210 - 700 g
Model: -
Napájení: 230 V
Průměr pizzy: 260 - 400 mm
Příkon: 250 W
Šířka: 585 mm
Výška: 790 mm
Napájení: 230 V
Příkon: 250 W
Šířka: 585 mm
Hloubka: 435 mm
Výška: 790 mm
Hmotnost porce: 210 - 700 g
Hmotnost: 37 kg
Model: -
Průměr pizzy: 260 - 400 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: