Pizza chladící pultová vitrína Asber GVL-200 (GN1/4)
Kód: 6170432Související produkty
Detailní popis produktu
Chladící pizza nástavba ASBER GVL (dříve EVL) v celonerezovém provedení s vrchním nerezovým krycím víkem (sklopným s fixací v otevřeném stavu) určena nejenom pro pizza chladící stoly ASBER. Speciálně vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli pro náročné profesionální provozy, vyznačující se velmi robustním designem a dokonalým zpracováním, odtok vody speciálně navržený pro snadné čistění. Vitríny se statickým chlazením a vestavěnou jednotkou jsou určeny pro uchovávání chlazených ingrediencí pro přípravu pizzy, salátů, sendvičů a dalších pokrmů v nerezových GN nádobách (velikost dle modelu GN1/4, nebo GN1/3) s hloubkou maximálně 150mm. Intuitivní digitální ovládání (snadné nastavení teploty a parametrů), teplotní rozsah od +2°C do +8°C, klimatická třída IV, světelné tlačítko start-stop, ekologický chladicí plyn: R600 Hydrofluorouhlík (HC), napájecí napětí: 230V1N/50 Hz.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Chladící zařízení | 
|---|---|
| Hmotnost: | 72 kg | 
| EAN: | 2210000513686 | 
| Druh chlazení: | statické | 
| Hloubka: | 336 mm | 
| Hmotnost: | 125 kg | 
| Chladivo: | R600a | 
| Napájení: | 230 V/1N/50 HZ | 
| Obsah: | 9x GN 1/4 | 
| Ovládání: | elektronické s displejem | 
| Pracovní teplota: | +2°/+8 °C | 
| Provedení vnitřní / vnější: | nerez / nerez | 
| Příkon: | 102 W | 
| Šířka: | 2017 mm | 
| Teplota okolí (min./max.): | 0/+32°C | 
| Výška: | 290 mm | 
| Způsob odtávání: | automatické | 
| Napájení: | 230 V/1N/50 HZ | 
| Příkon: | 102 W | 
| Šířka: | 2017 mm | 
| Hloubka: | 336 mm | 
| Výška: | 290 mm | 
| Chladivo: | R600a | 
| Druh chlazení: | statické | 
| Hmotnost: | 125 kg | 
| Obsah: | 9x GN 1/4 | 
| Ovládání: | elektronické s displejem | 
| Pracovní teplota: | +2°/+8 °C | 
| Provedení vnitřní / vnější: | nerez / nerez | 
| Teplota okolí (min./max.): | 0/+32°C | 
| Způsob odtávání: | automatické | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            