Vážení zákazníci, obchod prochází rekonstrukcí. Navštivte náš druhý shop www.gastro-cukar.cz kde je větší výběr produktů, které zde ještě nejsou.

Nůž vykosťovací 13 cm - zelený

Kód: 401030301651
Neohodnoceno
Značka: Giesser
303,71 Kč / ks 251 Kč bez DPH
Není skladem
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože, ocílky a brusy
Hmotnost:: 0.11 kg