Elektrický nůž na gyros KS100E
Kód: 7230099Související produkty
Detailní popis produktu
Profesionální elektrický nůž na gyros-kebab. Je určen pro snadné, přesné krájení/seřezávání grilovaného vepřového, nebo kuřecího masa připraveného na gyros grilech. Snadná regulace a nastavení požadované tloušky krájení. Bezpečné spouštění umístěno na ergonomické rukojeti, bezpečnostní kryt nože, tepelná ochrana s pojistkou. Délka přívodního kabelu 2,8 m.
- V balení je dodáván také náhradní nůž a brousek pro ostření nože.
- síla řezu: 0-8 mm
- průměr nože: 100mm
- kapacita: do 50kg/h
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Termické přístroje | 
|---|---|
| Hmotnost: | 2 kg | 
| EAN: | 2210000308589 | 
| Hloubka: | 180 mm | 
| Hloubka řezu: | 0-8 mm | 
| Hmotnost: | 1,6 kg | 
| Kapacita: | do 50 kg/h | 
| Napájení: | 230 V | 
| Provedení: | Průměr nože (100mm) / regulace tloušťky řezu 0-8 mm | 
| Průměr: | 100 mm | 
| Příkon: | 80 W | 
| Šířka: | 130 mm | 
| Výška: | 230 mm | 
| Základní výbava: | brousek + náhradní nůž | 
| Provedení: | Průměr nože (100mm) / regulace tloušťky řezu 0-8 mm | 
| Napájení: | 230 V | 
| Příkon: | 80 W | 
| Šířka: | 130 mm | 
| Hloubka: | 180 mm | 
| Výška: | 230 mm | 
| Hloubka řezu: | 0-8 mm | 
| Hmotnost: | 1,6 kg | 
| Kapacita: | do 50 kg/h | 
| Průměr: | 100 mm | 
| Základní výbava: | brousek + náhradní nůž | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            